Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ano natsu 10

2012.03.18

Mivel is lehetne megkoronázni a hosszú hétvégét, mint egy szívbemarkoló Ano natsu-epizóddal :9 Bocs, h később került ki, de Leopard az utolsó pillanatig b@szott kiadni a RAW videóját, így maradtam Zero RAWS-nál, de ott néha fura kicsit a sorok illeszkedése... vagy csak nekem az, nem tudom. Akárhogy is, fogyasszátok egészséggel :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ano natsu

petyusz,2012.03.27 01:12

Köszi a feliratot, jól tettem hogy inkább a te "magánakcióddal" nézem a sorozatot. Ha jól számolom ma meg lesz a 12. rész is, mármint rawban .
Ha lehet megtudhatnám mikor lesz kövi rész felirata?

Re: Ano natsu

godzilla2,2012.03.28 07:06

Ma v holnap... késett a brigád, akiknek a feliratából dolgozni szoktam, és csak tegnap lett meg a videó.

Ano natsu

Kocsis,2012.03.23 16:17

Ha a teljes sorozat kész, azért mégiscsak kitehetnéd az AA-ra. Vagy jelezhetnéd. Én csak egybe szoktam leszedni dolgokat, nehogy félbehagyja a fordító, mikor épp megkedvelnék valamit.

Re: Ano natsu

godzilla2,2012.03.24 20:51

ez fogós kérdés... eleve azért nem akartam kitenni AA-ra se darabokba se egybe, h ne generáljon értelmetlen és fölösleges vitákat, hisz ebbe én csak úgy belevágtam, nem foglaltam le hónapokkal előre :D Egyszerűen megtetszett és nekiláttam...és továbbra is tetszik szóval miután 2 rész van már csak vissza, biztosra veheted h be fogom fejezni :DMEgjegyzem ha véget ér az utolsó részek alapján korrigálni fogom még az OP/Ed szövegét is, meg az utolsó résszel párhuzamosan jön majd az első BluRay lemez is, ahhoz is meg kell majd csináljam az időzítést... szóval ne aggódj, ha 100%ig kész leszek vele ki fogom ide pakolni és szólni is fogok róla :)