Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újrakezdés

2017.02.06

Sziasztok!

Valószínűnek tartom (olyan 98%-ra taksálom) hogy ezt a bejegyzést magamnak fogom írni és kitenni az oldalra, mégis úgy vagy vele, hogy kiteszem. Rövid leszek, amennyire lehet, mivel amúgy is szorít az idő (20 perc múlva mehetek melóba), ezért rögtön vágjunk is bele a közepébe:

-A tavalyi év, mint azt észrevehettétek, egy merő katasztrófa volt részemről, ami közel nulla fordítást eredményezett az oldalra. Nem keresek kifogásokat, sajna ellustultam, és a sok túlóráztatás is közbeszólt elég keményen. Mostanra nagyjából átértékeltem magamban a dogokat, felmértem, havonta mennyi idő az, amit rá tudok szánni eme hobbira, és úgy döntöttem, adok neki még egy esélyt. Az, hogy valójában mennyit fogok rászánni, persze nem csak tőlem és a számításaimtól függ... maradjunk annyiban h havi max 3 hét az, amin lehet időm fordítani (éjszakás illetve nappalos hetek...délutánosban sajna kevés időt töltök itthon), aztán majd elválik, mennyit enged át ebből a fordítók istene :) ja és utólag is elnézést, hogy csak így, minden szó nélkül eltűntem.

-jelen állás szerint kizárólag a félbehagyott munkáimmal fogok foglalkozni, ezalatt saját oldalas, ex- Otaku-Criticses és kvázi-aktív UraharaShopos anime/mangaprojektek vannak... új szezonokból jelen állás szerint semmit nem fogok nagyon-nagyon sokáig felvenni...értelme nincs, van rajtam kívül milliónyi fansubber és amúgy is van mikkel szórakozzam :)

-igyekszem a hetek elején majd kitenni egy "várható heti projektek" hírt...aztán pénteken remélhetőleg fel is fogom majd tudni tölteni őket (ha mégse, azt úgyis észre fogjátok venni)

-esetleg majd idővel belenyúlok kicsit az oldal designjába, de ez nagyon alacsony prioritású dolog per pill és a keret amúgy is csak funkcionális dolog.

Kb. ennyit akartam...az előkészületek megvoltak (ja igen, a Monster Musume anime OVA-ját múlt héten leadtam az érintett kollegák felé így remélhetőleg visszarántják a BluRay kiadást a tetszhalott állapotból minél hamarabb..kezdésnek jó volt), mielőtt még leírnám, a héten mi várható, annyit még idebiggyesztenék, hogy ha akad valami kérdés, netalán régebbi release nem elérhető letöltésként, jelezzétek kommentben...igyekszem válaszolni :) Kösz, hogy meghallgattatok. Godzy voltam, és még egy darabig maradok is.

A heti várható projektek:

Ano Natsu de Matteru OVA - régi adósság, szinte már el is felejtettem...vagyis nem szinte :)

tavaly december elején félbehagyott Monster Musume mangafejezet - ezt vitte el a sok decemberi túlórázás, pedig mikulásra készült...

Ano Natsu & OniiAi animéim videóstól feltöltése a rég használt MEGA tárhelyemre...remélhetőleg sokáig ott lesznek (ezzel kapcsolatban azért várom a véleményeket, mármint h csináljam-e v se a feltöltésüket a későbbiekben is... felesleges munkát nem akarok magamnak, csak ha van rá igény :) )

Nagyjából ennyi... én pedig melóba el :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Fordítások

Naonak,2017.02.07 22:01

Hali!
Én mindenképp várom a fordításaidat főleg a Monster Musume mangát és a két OVA-ját.
Most hogy a Otaku-Critics megszűnt az ottani fordításaid itt megtalálhatok lesznek pl. T-Rex na Kanojo?
Ano Natsu & OniiAi kapcsolatban hát én már láttam mind kettőt nekem mindegy.

Re: Fordítások

godzilla2,2017.02.08 19:47

Igen, tervben vannak h átkerülnek ide azok is... valószínűleg a T-Rex lesz az első, tekintve h rövid fejezetes, így nem tart sokáig délutános héten se h megtisztogassam...na meg sajna már véget ért, így 2 kötete van összesen :(

boldi92@freemail.hu

Boldi,2017.02.08 19:28

Yo, Köszi szépen az információkat, örülök hogy mégsem hagyta abba a fordítás...

sandor-robert@freemail.hu

warcraft,2017.02.07 17:56

Koszi varjuk a munkadat es csak nyugodtan